Вітаємо

Ми перевіримо інформацію та надішлемо бонус напротязі 24 годин

А поки приєднуйся до нашого Інстаграм щоб мати змогу приймати участь у розіграші головного призу

Политика конфиденциальности

Политика в отношении обработки персональных данных
1. Общие положения
Настоящая политика обработки персональных данных составлена в соответствии с требованиями Федерального закона от 27.07.2006. №152-ФЗ «О персональных данных» и определяет порядок обработки персональных данных и меры по обеспечению безопасности персональных данных Фоп Дудзян Дмитро Анатолійович (далее – Оператор).
1. Оператор ставит своей важнейшей целью и условием осуществления своей деятельности соблюдение прав и свобод человека и гражданина при обработке его персональных данных, в том числе защиты прав на неприкосновенность частной жизни, личную и семейную тайну.
2. Настоящая политика Оператора в отношении обработки персональных данных (далее – Политика) применяется ко всей информации, которую Оператор может получить о посетителях веб-сайта http://miracle-travels.com/.

2. Основные понятия, используемые в Политике
1. Автоматизированная обработка персональных данных – обработка персональных данных с помощью средств вычислительной техники;
2. Блокирование персональных данных – временное прекращение обработки персональных данных (за исключением случаев, если обработка необходима для уточнения персональных данных);
3. Веб-сайт – совокупность графических и информационных материалов, а также программ для ЭВМ и баз данных, обеспечивающих их доступность в сети интернет по сетевому адресу http://miracle-travels.com/;
4. Информационная система персональных данных — совокупность содержащихся в базах данных персональных данных, и обеспечивающих их обработку информационных технологий и технических средств;
5. Обезличивание персональных данных — действия, в результате которых невозможно определить без использования дополнительной информации принадлежность персональных данных конкретному Пользователю или иному субъекту персональных данных;
6. Обработка персональных данных – любое действие (операция) или совокупность действий (операций), совершаемых с использованием средств автоматизации или без использования таких средств с персональными данными, включая сбор, запись, систематизацию, накопление, хранение, уточнение (обновление, изменение), извлечение, использование, передачу (распространение, предоставление, доступ), обезличивание, блокирование, удаление, уничтожение персональных данных;
7. Оператор – государственный орган, муниципальный орган, юридическое или физическое лицо, самостоятельно или совместно с другими лицами организующие и (или) осуществляющие обработку персональных данных, а также определяющие цели обработки персональных данных, состав персональных данных, подлежащих обработке, действия (операции), совершаемые с персональными данными;
8. Персональные данные – любая информация, относящаяся прямо или косвенно к определенному или определяемому Пользователю веб-сайта http://miracle-travels.com/;
9. Пользователь – любой посетитель веб-сайта http://miracle-travels.com/;
10. Предоставление персональных данных – действия, направленные на раскрытие персональных данных определенному лицу или определенному кругу лиц;
11. Распространение персональных данных – любые действия, направленные на раскрытие персональных данных неопределенному кругу лиц (передача персональных данных) или на ознакомление с персональными данными неограниченного круга лиц, в том числе обнародование персональных данных в средствах массовой информации, размещение в информационно-телекоммуникационных сетях или предоставление доступа к персональным данным каким-либо иным способом;
12. Трансграничная передача персональных данных – передача персональных данных на территорию иностранного государства органу власти иностранного государства, иностранному физическому или иностранному юридическому лицу;
13. Уничтожение персональных данных – любые действия, в результате которых персональные данные уничтожаются безвозвратно с невозможностью дальнейшего восстановления содержания персональных данных в информационной системе персональных данных и (или) результате которых уничтожаются материальные носители персональных данных.

3. Оператор может обрабатывать следующие персональные данные Пользователя
1. Фамилия, имя, отчество;
2. Электронный адрес;
3. Номера телефонов;
4. Также на сайте происходит сбор и обработка обезличенных данных о посетителях (в т.ч. файлов «cookie») с помощью сервисов интернет-статистики (Яндекс Метрика и Гугл Аналитика и других).
5. Вышеперечисленные данные далее по тексту Политики объединены общим понятием Персональные данные.

4. Цели обработки персональных данных
1. Цель обработки персональных данных Пользователя — информирование Пользователя посредством отправки электронных писем.
2. Также Оператор имеет право направлять Пользователю уведомления о новых продуктах и услугах, специальных предложениях и различных событиях. Пользователь всегда может отказаться от получения информационных сообщений, направив Оператору письмо на адрес электронной почты [email protected] с пометкой «Отказ от уведомлениях о новых продуктах и услугах и специальных предложениях».
3. Обезличенные данные Пользователей, собираемые с помощью сервисов интернет-статистики, служат для сбора информации о действиях Пользователей на сайте, улучшения качества сайта и его содержания.

5. Правовые основания обработки персональных данных
1. Оператор обрабатывает персональные данные Пользователя только в случае их заполнения и/или отправки Пользователем самостоятельно через специальные формы, расположенные на сайте http://miracle-travels.com/. Заполняя соответствующие формы и/или отправляя свои персональные данные Оператору, Пользователь выражает свое согласие с данной Политикой.
2. Оператор обрабатывает обезличенные данные о Пользователе в случае, если это разрешено в настройках браузера Пользователя (включено сохранение файлов «cookie» и использование технологии JavaScript).

6. Порядок сбора, хранения, передачи и других видов обработки персональных данных
Безопасность персональных данных, которые обрабатываются Оператором, обеспечивается путем реализации правовых, организационных и технических мер, необходимых для выполнения в полном объеме требований действующего законодательства в области защиты персональных данных.
1. Оператор обеспечивает сохранность персональных данных и принимает все возможные меры, исключающие доступ к персональным данным неуполномоченных лиц.
2. Персональные данные Пользователя никогда, ни при каких условиях не будут переданы третьим лицам, за исключением случаев, связанных с исполнением действующего законодательства.
3. В случае выявления неточностей в персональных данных, Пользователь может актуализировать их самостоятельно, путем направления Оператору уведомление на адрес электронной почты Оператора miracletr[email protected] с пометкой «Актуализация персональных данных».
4. Срок обработки персональных данных является неограниченным. Пользователь может в любой момент отозвать свое согласие на обработку персональных данных, направив Оператору уведомление посредством электронной почты на электронный адрес Оператора [email protected] с пометкой «Отзыв согласия на обработку персональных данных».

7. Трансграничная передача персональных данных
1. Оператор до начала осуществления трансграничной передачи персональных данных обязан убедиться в том, что иностранным государством, на территорию которого предполагается осуществлять передачу персональных данных, обеспечивается надежная защита прав субъектов персональных данных.
2. Трансграничная передача персональных данных на территории иностранных государств, не отвечающих вышеуказанным требованиям, может осуществляться только в случае наличия согласия в письменной форме субъекта персональных данных на трансграничную передачу его персональных данных и/или исполнения договора, стороной которого является субъект персональных данных.

8. Заключительные положения
1. Пользователь может получить любые разъяснения по интересующим вопросам, касающимся обработки его персональных данных, обратившись к Оператору с помощью электронной почты [email protected].
2. В данном документе будут отражены любые изменения политики обработки персональных данных Оператором. Политика действует бессрочно до замены ее новой версией.
3. Актуальная версия Политики в свободном доступе расположена в сети Интернет по адресу http://miracle-travels.com/.

Договір публічної оферты

Договір Публічної оферти про туристичне обслуговування

  1. Даннй договір є офіційно пропозицією ФОП Дудзян Дмитро Анатолійович (Далі тур агент )працючого згідно виписки від 28.08.2019 року и містить всі  умови договору для дистанційного бронювання через сайт miracletravels.com  або через соціальні мережі Instagram або Facebook
  2. Обов’язки сторін

2.1. ТУРАГЕНТ зобов’язується:

— надати ТУРИСТУ виключно посередницькі послуги з організації туристичної поїздки на умовах, передбачених в Програмі Туру;

— надавати ТУРИСТУ необхідну інформацію про ТУР, сформований ТУРОПЕРАТОРОМ, умови страхування, порядок відшкодування завданих збитків , умови відмови від послуг ;

— надавати туристичні послуги в обсягах програми ТУРУ, обумовлені цим договором;

2.1.1. За умови повної сплати вартості туру ТУРИСТОМ, до початку туру видати останньомудокументи, передбачені для реалізації туру, а саме: Ваучер, Медична Страховка та Квиток на пасажирське перевезення за маршрутом ТУРУ;

2.2. ТУРИСТ зобов’язується:

— надати ТУРАГЕНТУ необхідні відомості та документи – для оформлення туру;

— сплатити вартість ТУРУ (згідно з офіційним курсом ТУРОПЕРАТОРА на день сплати) в терміни, передбачені договором;

— поважати політичний та соціальний устрій, традиції, звичаї, релігійні вірування країни (місця) перебування;

— зберігати довкілля, дбайливо ставитися до об’єктів природи та культурної спадщини в країні (місці) перебування;

— дотримуватись умов і правил, передбачених договором про надання туристичних послуг;

— дотримуватися під час подорожі правил особистої безпеки;

— відшкодовувати ТУРАГЕНТУ збитки, завдані йому власними неправомірним діями;

— виконувати інші обов’язки, передбачені законодавством України та законодавством країни тимчасового перебування.

2.3. Інформувати ПРИЙМАЮЧУ СТОРОНУ та ТУРОПЕРТОРА, у разі виникнення претензій до Програми ТУРУ, безпосередньо під час знаходження в країні (місці) перебування, за Програмою ТУРУ, протягом 3 (трьох) днів з моменту виникнення претензій (для розрішення претензій за місцем перебування (Програма ТУРУ).

2.4. У випадку не розрішення претензій в країні перебування, стосовно Програми ТУРУ,ТУРИСТ повинен надати письмову претензію ПРИЙМАЮЧІЙ СТОРОНІ, з документально підтвердженими фактами порушення умов ТУРУ, для подальшої передачі претензії ТУРОПЕРАТОРУ. Претензії ТУРИСТА повинні бути зафіксовані в письмовій формі, завірені підписом офіційного представника ПРИЙМАЮЧОЇ СТОРОНИ та печаткою готелю, назва якого випливає з цього Договору (3 екземпляри – оригінали (не копії), для подальшої передачі: один – ТУРОПЕРАТОРУ, другий – ТУРАГЕНТУ, третій лишається безпосередньо у ТУРИСТА). Претензії приймаються протягом 3 днів після закінчення туру.

  1. Права сторін

3.1. ТУРАГЕНТ має право на:

— отримання від ТУРИСТА необхідної персональної інформації, необхідної для реалізації туристичного продукту;

— відшкодовування ТУРИСТОМ збитків, завданих йому неправомірними діями ТУРИСТА.

3.2. ТУРИСТ має право на:

  • інформацію про наявність у ТУРАГЕНТА документів, наявність яких передбачена законодавством;
  • інформацію про наявність фінансового забезпечення відповідальності ТУРАГЕНТА у вигляді банківської гарантії, виданої банківською чи кредитною установою, назву банківської (кредитної) установи, розмір гарантії та наявність договору з такою установою;

— отримання комплексу туристичних послуг, передбачених договором;

— відшкодування матеріальних збитків у разі невиконання або неналежного виконання умов договору, які виникли при здійсненні виключно посередницької діяльності (ТУРИСТ-ТУРАГЕНТ-ТУРОПЕРАТОР) з реалізації туристичного продукту.

  1. Вартість туру та порядок розрахунків

4.1. Загальна вартість туристичних послуг, наданих ТУРИСТУ, згідно п.1 договору, складає суму в грн. згідно з курсом туроператора на день укладення договору.

4.2. При укладенні договору ТУРИСТ сплачує ТУРАГЕНТУ 100% вартості туру.

При сплаті ТУРИСТОМ менше 100% вартості ТУРУ у день підписання договору, інша частина коштів (далі Залишок, п.1) сплачується ТУРИСТОМ згідно з графіком зазначеним в п.1 цього договору, при цьому, доплата здійснюється в гривневому еквіваленті за комерційним курсом Туроператора до 16-00 в день оплати.

4.3. Всі грошові кошти, що надходять на рахунок Турагента від Туриста, з подальшим перерахуванням їх на рахунок Туроператора, належать виключно Туроператору та його партнерам, і довірені Турагенту лише до повного розрахунку за надані послуги.

4.4. Несплата або неповна сплата вартості туру, в узгоджені з ТУРАГЕНТОМ терміни, вважається відмовою від туру за ініціативою ТУРИСТА.

4.5. Оплата здійснюється в гривнях по курсу ТУРОПЕРАТОРА на день платежу (з використанням коригуючого коефіцієнту +2,99%). Якщо оплата припадає на вихідний день (субота, неділя), чи святковий день, тоді оплата зараховується по курсу наступного банківського дня.

4.6. Оплата вважається здійсненою в момент її зарахування в касу або на банківський рахунок ТУРАГЕНТА в розмірі вартості ТУРУ.

  1. Умови анулювання туру

5.1. ТУРИСТ здійснює вибір туристичних послуг із запропонованих Турагентом на свій розсуд і за своїм побажанням. ТУРИСТ має право відмовитись від виконання договору до початку подорожі за умови сплати ТУРАГЕНТУ фактично понесених ним витрат за послуги, надані до цього повідомлення (п.5.2.-5.3.)

5.2. У випадку відмови ТУРИСТА від заброньованого туру по СПО «STD» (п.1.1), ТУРИСТУ повертаються внесені ним за тур грошові кошти з утриманням таких штрафних санкцій:

— в період до 30 календарних днів до дати початку туру – 15% вартості туру;

— в період від 30 до 22 календарних днів до дати початку туру – 25% вартості туру;

— в період від 21 до 15 календарних днів до дати початку туру –50% вартості туру;

— в період від 14 до 9 календарних днів до дати початку туру – 75% вартості туру;

— менше ніж за 9 календарних днів до початку туру – 100% вартості туру,

— консульський збір для відкриття візи – 100% вартості.

5.3. При відмові Туриста від Туру по іншим СПО, а також при зміні прізвищ в документах Туристів у період зазначений нижче, застосовується штрафні санкції у розмірі 100% вартості туру:

— новорічних та різдвяних свят (з 20.12.2022 року по 21.01.2024 року), далі «СПО-NY»,

— травневих свят (з 28.04.2023 року по 23.05.2024 року), далі «СПО-MAY»,

— тури по акції «Раннього бронювання», заброньовані у період з 01.12.2022 по 30.04.2024 з виїздом починаючи з 01.05.2024 р., далі «СПО — Early Booking», а також при зміні прізвищ в документах Туристів у цей період.

А також тури, які:

— передбачають бронювання квитків на спеціальні заходи (футбольні матчі, концерти, паради ті ін.), далі «СПО-Special Tour»

тури до країни Об’єднані Арабські Ємірати, далі «СПО-OAE».

  1. Форс-мажорні обставини

6.1. У разі виникнення непередбачених обставин, таких як акти органів державного управління, військові дії та інше, які призупиняють або роблять неможливим виконання зобов’язань за договором, сторони відкладають виконання умов договору до моменту усунення форс-мажорних обставин. У такому разі сторони не несуть відповідальності за невиконання зобов’язань за договором.

6.2. Факт настання та дії форс-мажорних обставин повинен бути документально підтверджений компетентним державним органом.

  1. Відповідальність сторін

7.1. Сторони несуть відповідальність за невиконання та/або неналежне виконання зобов’язань за договором у відповідності до умов даного договору.

7.2. ТУРИСТ несе відповідальність за достовірність наданих про себе відомостей, за дійсність наданих документів

7.3. Відповідальність за наслідки, які викликані несвоєчасним прибуттям ТУРИСТА в місце початку туру (для реєстрації в аеропорту, на вокзал і таке інше), порушення ТУРИСТОМ правил проїзду, перевезення та зберігання багажу, а також законів і правил перебування в країні проведення туру, завданням ТУРИСТОМ шкоди перевізнику або приймаючій стороні, покладається на ТУРИСТА.

7.4. ТУРАГЕНТ несе відповідальність за зберігання офіційних документів ТУРИСТА, які здаються йому для оформлення візи країни відвідування.

7.5. ТУРАГЕНТ не несе відповідальності за відміну рейсу або зміни часу відправлення/прибуття рейсу і пов’язані з цим зміни обсягів і термінів надання туристичних послуг. В таких випадках відповідальність за невиконання зобов’язань, які випливають та пов’язані з транспортними перевезеннями, несуть відповідні транспортні перевізники у відповідності з міжнародними правилами перевезень. У зв’язку з цим всі заяви, претензії, позови по недолікам, зв’язаним з транспортними перевезеннями, в тому числі із затриманням відправлення і запізненням прибуття рейсів і таке інше, висуваються ТУРИСТОМ безпосередньо до транспортного перевізника.

7.6.ТУРАГЕНТ несе відповідальність виключно за видачу документів, підготовлених та оформлених ТУРОПЕРАТОРОМ

7.7. ТУРАГЕНТ не несе відповідальності за невиконання умов даного договору внаслідок відмови відповідних органів (Посольства, Консульства) в оформленні ТУРИСТУ в’їзних документів або збільшення строків оформлення зазначених документів. У випадку відмови ТУРИСТУ в оформленні в’їзних документів Посольством (Консульством) Тур підлягає ануляції із застосуванням до ТУРИСТА штрафних санкцій.

7.8. ТУРАГЕНТ не несе відповідальності за збереження особистого багажу, цінностей і документів та іншого майна ТУРИСТА протягом всього періоду поїздки.

7.9. ТУРАГЕНТ не несе відповідальність за зміни в програмі ТУРУ, сформованого ТУРОПЕРАТОРОМ. У випадках зміни програми ТУРУ відповідальність покладається виключно на ЗУСТРІЧАЮЧУ СТОРОНУ, представника ТУРОПЕРАТОРА, які, безпосередньо, мають офіційний Договір на співпрацю.

7.10. ТУРАГЕНТ не несе відповідальності за якість послуг, що входять до складу туристичного продукту, сформованого ТУРОПЕРАТОРОМ.

7.11. ТУРАГЕНТ не приймає до розгляду заяви, позови, претензії і таке інше, з приводу якості обслуговування, фактів ненадання туристичних послуг, без документального підтверджених фактів, завірених підписом офіційного представника ПРИЙМАЮЧОЇ СТОРОНИ та печаткою готелю (оригінал), назва якого випливає з цього Договору (порушення п.2.4.)

7.12. ТУРАГЕНТ не несе відповідальність за суб’єктивне сприйняття Туристом умов проживання.

7.13. ТУРАГЕНТ не несе відповідальність перед Туристом за неналежне надання послуг, додатково замовлених та оплачених їх на місці в країні перебування.

7.14. ТУРАГЕНТ не несе відповідальність за розташування Туристів в готелі.

7.15. ТУРАГЕНТ не несе відповідальність за достовірність інформації, наданої в каталогах, Інтернеті, засобах масової інформації, стосовно готелів, пляжів (фото, розміри, територія, розташування до моря та інших об’єктів, площа, як готелів так і самих кімнат, краєвид, перелік послуг, як платних так і безоплатних, якість харчування та послуг і таке інше).

7.16. ТУРАГЕНТ не несе відповідальність за скасування чи переніс футбольних матчів, концертів, парадів та інших масових заходів, відповідальність, за повернення коштів витрачених туристом (на придбання вхідних квитків на заходи, бронювання готелів, проїзних квитків), внаслідок скасування чи переносу заходу лежить на ТУРОПЕРАТОРІ.

7.17. Розмір майнової відповідальності ТУРАГЕНТА не може перевищувати фактично завданих ТУРИСТУ збитків з вини ТУРАГЕНТА.

  1. Термін дії договору

8.1. Даний договір вступає в дію з моменту підписання двома сторонами та діє до моменту закінчення туру.

  1. Інші умови

9.1 У випадку неможливості організації туру, в строки зазначені в листі бронювання: ТУРАГЕНТ інформує ТУРИСТА про нові строки здійснення туру, або повертає ТУРИСТУ кошти, внесені ТУРИСТОМ на банківський рахунок або до каси ТУРАГЕНТА.

9.2 Термін підтвердження заброньованого Туру може тривати до 3 (трьох) діб включно, з моменту бронювання самого Туру у ТУРОПЕРАТОРА.

9.3 Умови розміщення та проживання в готелі:

— розселення в готелі здійснюється у вільні номери підтвердженої категорії на розгляд адміністрації готелю;

— час заселення до номерів готелю в день заїзду (згідно міжнародних правил та стандартів) – з 14:00, час звільнення номерів в день виїзду до 12:00;

— кондиціонери в готелі працюють згідно графіку, встановленому адміністрацією готелю;

— перелік платних та безоплатних послуг, які надає готель, може змінюватися за рішенням адміністрації готелю без попереднього повідомлення

9.4. Назви розділів та розбивка на пункти договору юридичного значення не мають та використовуються сторонами лише для зручності користування текстом договору.

9.5. Усі суперечності, які випливатимуть з умов цього договору будуть вирішуватись сторонами шляхом переговорів. Якщо сторони не приходять до взаємної згоди, спір підлягає розгляду у суді, відповідно з умовами чинного Законодавства України.

9.6. Підписавши цей договір ТУРИСТ погоджується з тим, що він отримав усю необхідну інформацію, щодо умов туристичного обслуговування згідно ст.20 Закону України „Про туризм”

9.7 Підписавши цей договір ТУРИСТ надає свою добровільну згоду на передачу, обробку та зберігання своїх персональних даних, відповідно до закону України «Про захист персональних даних»

9.8 Оплата туристом згідно договору прирівнюється до підпису , згідно договору публічної оферти на сайті

9.9 Туроператор несе відповідальність згідно з умовами ,зазначеними у власному договорі публічної оферти на сайті.

9.10  В договорі зазачені загальні правила ануляції  , але фактично прораховується згідно правил та умов конкретного туроператора

9.11  Договір вважається заключним з моменту внесення туристом передплати або повної оплати туру .Факт оплати туру вважається ,що турист ознайомлений з договором та приймає його .

 

  1. Юридичні адреси, банківські реквізити

 

ТУРАГЕНТ:

 

ФОП Дудзян Дмитро Анатолійович

 Адреси м,Житомир Київська 94

м.Чернігів Київська 13

 м.Київ Межигірська 54

тел +380935955484

Одержувач ФОП Дудзян Дмитро Анатолійович

Юридична адреса м.Житомир вул. Київська 94

Тел: 0935955484

ІПН 3416907530

Є платником єдиного податку Реквізити на оплату:

Отримувач: ФОП Дудзян Дмитро Анатолійович

Код отримувача: 3416907530

Счет в форматі згідно стандарту IBAN: UA083052990000026002046410321

Назва Банка: АТ КБ «ПРИВАТБАНК»

карта ключ для миттевого поповнення 5169335100718994

Найменування банку АТ «УНІВЕРСАЛ БАНК» (МОНО банк )

IBAN UA043220010000026003310057217

 ЄДРПОУ 3416907530

МФО 322001

карта ключ для миттєвого поповнення 4035200040281187

 

 

 

 

Любишь подорожувати ?
Будь у курсі найгарячіших та крутих пропозицій !